KENAPA PERLU MENYIMPAN
Shah : Bro, aku dengar bini kau kemalangan betul ke?
.
hairul : Betul, bini aku sekarang ada dekat hospital.
.
Shah : Teruk ke bini kau kemalangan?
.
Hairul : Teruk jugak, bini aku kena buat pembedahan disebabkan tulang kaki dia retak.
.
Shah : Teruk betul sampai kena buat pembedahan tu, kau ok ke ni?
.
Hairul : Aku sekarang tak cukup duit nak bayar kos pembedahan bini aku sebab aku tak ada duit simpanan.
.
Shah : Banyak ke kos pembedahan bini kau? aku nak tolong kau pn aku tengah tak berapa ada ni.
.
Hairul : Banyak jugak, kalau la aku dulu ada duit simpanan mesti aku tak pening macam ni.
.
Shah : Tula bro kadang kita ni kena beringat bila kita ada duit.
.
Hairul : Tula aku memang tak dapat kawal la bila ada duit.
.
Shah : Hmm, apa kata kau buat pinjaman bro untuk kos pembedahan bini kau, balance tu ko buat duit simpanan.
.
Hairul : Boleh ke buat macam tu?
.
Shah : Boleh, kau kan keje kerajaan apa kata ko buat pinjaman dengan koperasi.
.
Hairul : Ok, aku cuba buat pinjaman dengan koperasi untuk kos pembedahan bini aku ni. Terima kasih banyak shah.
.
Shah : Tak ada masalah bro, harap semuanya baik-baik.
Anda mengalami masalah seperti ni ?
Tidak tahu nak berjumpa dengan siapa ?
JANGAN RISAU KAMI SEDIA MEMBANTU !
Koperasi Ukhwah kan ada…
BAGAIMANA DAN DIMANA???
Sekiranya Anda ingin membuat loan baru/ overlap dan sebagainya anda boleh berurusan terus dipejabat koperasi kami yang yang terletak di no 27 (Ground Floor) jalan medan tuanku,50300 kuala lumpur.
KENAPA PERLU JUMPA?
SEBAB KAMI TIDAK MAHU ANDA WAS WAS DAN KURANG FAHAM ATAU DITIPU OLEH MANA-MANA SYARIKAT PINJAMAN.
.
Berurusan secara empat mata adalah lebih mudah, lebih jelas dan lebih selesa !! Disini anda akan dilayan oleh kakitangan koperasi kami yang peramah dan professional. Jadi sebarang kemusykilan dan pertanyaan akan kami bantu.

Comments

Popular posts from this blog

Peniaga berputih mata ditipu oleh syarikat 'pemberi pinjaman'