KEPERLUAN RUMAH

Setiap rumah mesti memiliki peti sejuk, kerana ia keperluan kehidupan untuk menyimpan makanan harian kita. Bagi yang baru berkahwin sudah semestinya inginkan kelengkapan rumah yang mencukupi.


Izara meminta suaminya azhar membeli peti sejuk baru untuk kelengkapan rumah.


Izara : kita kena beli peti sejuk dahulu la bang selain kelengkapan lain.
.
Azhar : yela, kita memang kena beli peti sejuk dahulu tapi duit simpan abg sudah habis.
.
Izara : duit simpan abg habis terus ke?
.
Azhar : duit simpanan abg habis bayar majlis kahwin kita.
.
Izara : macam mana ni bang kita kena beli peti sejuk jugak bang. Kalau zara pinjam dengan keluarga zara dulu boleh tak?
.
Azhar : eh! Jangan la pinjam dengan keluarga buat malu nanti.
.
Izara : kalau tak pinjam kita memang tak cukup duit, duit simpan saya pun tak cukup nak beli peti sejuk.
.
Azhar : tak apa la nanti abg cuba buat pinjaman dengan koperasi, sambil tu boleh la kita tambah-tambah kelengkapan rumah ni.
.
Izara : ok la kalau macam tu, boleh jugak kita buat simpan balik baki duit pinjaman tu.
.
Azhar : betul tu kita kena buat duit simpanan balik duit yang kita dah guna tu. Nanti abg cari koperasi mana yang boleh abg nak buat.


Anda mengalami masalah seperti di atas ?


TIDAK TAHU PERLU BERJUMPA DENGAN SIAPA ?


JANGAN RISAU KAMI SEDIA MEMBANTU!


Koperasi Ukhwah kan ada…

BAGAIMANA DAN DIMANA???


Sekiranya Anda ingin membuat loan baru/ overlap dan sebagainya anda boleh berurusan terus dipejabat koperasi kami yang yang terletak di no 27 (Ground Floor) jalan medan tuanku,50300 kuala lumpur.

KENAPA PERLU JUMPA?

SEBAB KAMI TIDAK MAHU ANDA WAS WAS DAN KURANG FAHAM ATAU DITIPU OLEH MANA-MANA SYARIKAT PINJAMAN.
.
Berurusan secara empat mata adalah lebih mudah, lebih jelas dan lebih selesa !! Disini anda akan dilayan oleh kakitangan koperasi kami yang peramah dan professional. Jadi sebarang kemusykilan dan pertanyaan akan kami bantu.

Sebarang Pertanyaan Boleh tekan link di bawah
http://www.wasap.my/60122898091/SAYA+BERMINAT
Siti Malissa \ www.pinjamanperibadi-hq.com
https://pembiayaanperibadibank.blogspot.com/
#koperasiukhwah
#koperasikoputri
#koperasikoebta
#pinjamanislamichq
#pinjamanperibadikerajaan
#pinjamankoperasi
#rendahkankomitment

#nakpayslipcantik

Comments

Popular posts from this blog

Peniaga berputih mata ditipu oleh syarikat 'pemberi pinjaman'